ekpaideysi enilikon

Μία απο τις μεγαλύτερες απολαύσεις που λαμβάνω από τη δουλειά μου, είναι η δυνατότητα να διοχετεύω τις γνώσεις μου σε μαθητές και ιδιαίτερα ενηλίκους με όρεξη για μάθηση. Αυτό γίνεται μέσα από οργανωμένα σεμινάρια, ή και ιδιαίτερα μαθήματα. Με πλούσιο υλικό, πραγματικά ενημερωμένο και με στόχο την ουσιαστική μετάδοση της γνώσης, είτε σε γκρούπ είτε μεμονωμένα, προσπαθώ να προσφέρω μια ευρεία θεμάτων πληροφορικής και τεχνολογίας ιδιαίτερα σε αυτούς που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Είναι σημαντικό, όλα όσα συμπεριλαμβάνουν οι εκπαιδεύσεις, να έχουν πρωταρχικά δοκιμαστεί εμπειρικά στο κόσμο της πολύπλοκης (και μερικές φορές δυσνόητης για πολλούς), πληροφορικής. Η δομή μαθημάτων που ακολουθώ περιλαμβάνει εξειδικευμένες σημειώσεις, σχετική ύλη, ασκήσεις, παρουσιάσεις και ψηφιακά αρχεία. Κάθε παρουσίαση είναι προσεκτικά δομημένη στον εκάστοτε μαθητή και με απλή γλώσσα.

Εάν επιθυμείτε, να δομήσουμε και να παρουσιάσουμε ένα σεμινάριο ή μάθημα προσαρμοσμένο στα μέτρα και τις ανάγκες σας, δεν έχετε παρά να το μας το ζητήσετε

 

Σεμινάρια Ενηλίκων

aithousa seminarion

Τα οργανωμένα σεμινάρια αποτελούν τη πλέον ενδεδειγμένη λύση για εταιρείες, οργανισμούς, κοινότητες κτλ, αφού στοχεύουν ακριβώς το επιλεγόμενο θέμα, σχετίζουν την ύλη με τις ρεαλιστικές εφαρμογές, απευθύνονται σε ομάδες ατόμων είτε κοινού είτε διαφορετικού γνωσιακού επιπέδου και είναι σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές καθώς απευθύνονται σε μεγαλύτερο ακροατήριο. Για τη δημιουργία και διεξαγωγή κάποιου εξειδικευμένου σεμιναρίου, προϋπόθεση είναι ο καλός σχεδιασμός προς όφελος των ακροατών - μαθητών.

Τα σεμινάρια που μπορούμε να υλοποιήσουμε (ενδεικτικά) αφορούν στις εξής θεματικές ενότητες:

 1. Προγραμματισμός γλωσσών υψηλού επιπέδου (C, C++, Java, php)
 2. Προγραμματισμός γλώσσας χαμηλού επιπέδου (Assembly)
 3. Προγράμματα του Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access)
 4. Οικογένεια προγραμμάτων σχεδίασης Adobe (Photoshop, Premiere)
 5. Δίκτυα Υπολογιστών και Επικοινωνίες
 6. Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων (Joomla, Wordpress, Drupal, Magento)
 7. Λειτουργικά Συστήματα (Linux, Windows, Mac)
 8. Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων
 9. Ασφάλεια Παιδιών και Γονέων στο Internet
 10. Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Email Marketing (συνεργασία με Internet Academy)
 11. Σεμινάριο SEO βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (συνεργασία με Internet Academy)
 12. Σεμινάριο Social Media Marketing (συνεργασία με Internet Academy)
 13. Προώθηση και Διαφήμιση (PPC Advertising, Facebook Ads)
 14. Εξειδικευμένες Εφαρμογές Γραφείου
 15. Κοινωνικά Δίκτυα και Εφαρμογές (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest...)

Αρχείο Σημειώσεων

arxeio simeioseis

Η είσοδος στο αρχείο σημειώσεων των σεμιναριακών μαθημάτων και των ιδιαίτερων παραδόσεων είναι αυστηρά προσβάσιμη μόνο από ενεργούς μαθητές, κατόπιν συνεννόησης με το διαχειριστή της σελίδας. 

Είσοδος

Επίσης, στο πλαίσιο έρευνας και διαρκούς ενημέρωσης περί νέων τεχνολογιών και τάσεων του Διαδικτύου, μπορείτε να μας βοηθήσετε να επικαιροποιούμε την εκπαιδευτική μας ύλη (μέσω μετεκπαιδεύσεων) και να συνεχίζουμε με ζήλο να υποστηρίζουμε αφιλοκερδώς (επιλεγμένους) ενήλικες μαθητές με ισχυρή θέληση για μάθηση. Βοηθήστε μας λοιπόν διατηρήσουμε αυτή τη "προσωπική" κοινωνική ευθύνη. Ευχαριστούμε πολύ.

Ιδιαίτερα Μαθήματα

idiaitera mathimata bbls

Κάθε επίπεδο μαθητή διαφέρει. Όταν κάποιος επιθυμεί επιλεκτική γνώση, η λύση βρίσκεται στα ιδιαίτερο μάθημα. Το προνόμιο του μαθητευόμενου να κατευθύνει το μάθημα προς τα δεδομένα που επιθυμεί, αλλά και του καθηγητή να στρέφει την παράδοση προς τα κενά που εντοπίζει, είναι ορατό από τη πρώτη κιόλας επαφή. Αξίζει να τονιστεί, πως κάθε διδακτική ώρα, δημιουργεί γερές βάσεις όταν είναι σχεδιασμένη στο προφίλ του εκάστοτε εκπαιδευόμενου σε σχέση με τη διδακτέα ύλη. 

Σκοπός ενός ιδιαίτερου μαθήματος, είναι ο μαθητής να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα εφόδια που του δόθηκαν, χωρίς την ανάγκη καθοδήγησης. Με το σκεπτικό αυτό, οι παραδόσεις, οι σημειώσεις, τα αρχεία είτε σε φυσική είτε σε ηλεκτρονική μορφή, έχουν μεγάλη σημασία για τη κατανόηση του διδασκόμενου αντικειμένου, αφού αποχωρήσει ο καθηγητής. Ένα όφελος, για τους μαθητευόμενους με προσωπικό καθηγητή, είναι η δυνατότητα επιλογής των ωρών των μαθημάτων, το πλήθος των ωρών ανάλογα με την ικανότητα αφομοίωσης και το επίπεδο προυπάρχουσας γνώσης, αλλά και ο χώρος διεξαγωγής.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα που πραγματοποιούνται αφορούν στα εξής πεδία:

 1. Μαθηματικά & Φυσική
 2. Προγραμματισμός & Πληροφορική
 3. Διαδίκτυο & Εφαρμογές
 4. Marketing και Social Media
 5. Ασφάλεια Διαδικτύου
 6. Φωτογραφία και Επεξεργασία Εικόνας
 7. Ξένες Γλώσσες
 8. Web Design & Development
 • WordPress Developer

 • Analytics Qualified

 • Adwords Certified

 • HubSpot Certified

 • E.C.S Engineer

 • Joomla Specialist

 • 1

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας

Μήπως θέλετε εσείς να είστε ο επόμενος ?

 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image