Οι δυνατότητες προώθησης μιας επιχείρησης είτε αυτή έχει ιστοσελίδα είτε όχι, είναι πραγματικά αμέτρητες. Από το κλασικό marketing έως τις τελευταίες μεθόδους διαδικτυακής προώθησης, είμαστε στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας κάνουμε τις προτάσεις μας, δίνοντας λύση σε όποιο προβληματισμό έχετε για το πως θα βελτιώσετε δραματικά τη προβολή της επιχείρησής σας ή ιδέας σας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικές μεθόδους οι οποίες ανάλογα με το προφίλ του κάθε πελάτη μας μελετώνται προσεκτικά και κατόπιν η ομάδα μας αναλαμβάνει δράση!

christos boboulas 1

ta newsletters

Τα δελτία ενημέρωσης ... newsletters

Τα δελτία ενημέρωσης (newsletters) αποτελούν μια μορφή ενημέρωσης μέσω email προς στοχευμένο κοινό παραληπτών που αυξάνεται διαρκώς. Είναι μία "κυκλοφορία" νέων σε τακτά ή μή χρονικά διαστήματα, με σκοπό να κρατήσει σε ενδιαφέρον το ήδη υπάρχον πελατολόγιο μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού, ενός δημιουργού κ.τ.λ που μοιράζονται ένα κοινό θέμα ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...

proothisi stis mixanes anazhthshs

Οι μηχανές αναζήτησης... και η Google

Η Google, αποτελεί αυτή τη στιγμή τη καλύτερη μηχανή αναζήτησης με διαφορά από τις υπόλοιπες. Παρέχει ακριβή αποτελέσματα και είναι πολύ εύκολη στη χρήση της. Επίσης, είναι σημαντικό, ότι δίνοντας σου πρόσβαση στο cache της σου επιτρέπει να βρεις σελίδες που έχουν εξαφανισθεί! Η βάση δεδομένων της περιέχει περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια σελίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...

i proothisi sta social media

Σύγχρονα εργαλεία ... και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

Στο πολύπλοκο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να περνάνε όλα απο το χέρι σας! Δε χρειάζεται να μιλάτε όλες τις γλώσσες του κόσμου για να συνεργάζεστε με όλο το κόσμο. Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μελετούν τις ιδιαιτερότητές σας, σχεδιάζουν με λεπτομέρεια το πλάνο προβολής σας και φυσικά αποδίδουν τα μέγιστα των προσδοκομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...

  • WordPress Developer

  • Analytics Qualified

  • Adwords Certified

  • HubSpot Certified

  • E.C.S Engineer

  • Joomla Specialist

  • 1

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας

Μήπως θέλετε εσείς να είστε ο επόμενος ?

 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image